Tuesday, January 6, 2015

Kiszivárgott egy mobilos fotó az egyik Obama lányról, és mindenki megőrült

ŐRÜLET! A fél világ megőrült ettől a képtől. Mi is megőrültünk! Őrüljön meg ön is!!!

Történelmet csinált ez a rossz minőségű mobilos kép, ami tegnap este került fel az internetre, ismeretlen körülmények között: valószínűleg ez az első kiszivárogtatott Instagram a Fehér Házból.

Semmi kínos vagy takargatnivaló nincs a képen (leszámítva a filtert!!4), csak Malia Obama, az elnök egyik lánya pózol rajta a kamerának a Pro Era pólójában. Rejtély, hogy mikor vagy miért készült a fotó, és még nagyobb rejtély, hogyan juthatott ki a család hermetikusan lezárt, és gondosan ellenőrzött digitális életéből. A banda szerint a fotót egy közös barátjuk küldte át nekik.


Ez a kép hivatalosan nem is létezhetne, mert az Obama lányok le vannak tiltva minden közösségi szolgáltatásról. Otthon, a négy fal között, biztos ők is fotózzák egymást, de a képeket nem tölthetik fel sehova, csak a családi albumukban porosodnak.

Mellékszál: milyen szomorú dolog lehet úgy fotózni, hogy utána a képeket senkivel nem oszthatjuk meg.

Az elnöki család közösségi megjelenéseit Obama kampánystábja intézi, ők pedig kizárt, hogy egy ilyen fotót megosztottak volna, pláne bármilyen magyarázat nélkül. A rejtélyt fokozza, hogy eddig a Fehér Ház sem kommentálta a fotót.

A kép viszont létezik (ott van, két bekezdéssel feljebb), és biztosan álmatlan éjszakákat okoz most az elnök biztonsági szolgálatának. Jobbik esetben a két lány hülyéskedett otthon, és kicselezték a rendszert, rosszabb esetben feltörhette valaki a hét lakat alatt őrzött elnöki gépek valamelyikét.
(Index)

No comments:

Post a Comment