Saturday, April 4, 2015

Haknizott a Fradi-sas, ezért rúgták ki

Fradista saskabaré, hihetetlen fordulattal és bűnronda sassal, ami nem is néz ki sasnak.

 Nem szűnik a vihar a Ferencváros kabalaállata körül. A régit lecserélték, a klubbal amúgy is haragban álló, a stadionon kívül maradt drukkerek ezen nagyon kiadtak. Jött az új sas, ezt pedig gyakorlatilag mindenki utálja. A riválisok hangosan nevetnek az új kabalaállaton.
A Blikk úgy tudja, hogy a régi Fradi-sast azért váltották le, mert annak megszemélyesítője, Nagy Imre az elmúlt időszakban 20 ezer forint plusz üzemanyagköltségért vállalt fellépéseket, többek közt születésnapi zsúrokon is megjelent. A hazai mérkőzésekre pedig méregdrága VIP-jegyekkel mehetett be a Groupama Arénába.
Természetesen a sas is megszólalt. "Három karszalagot kértem a mérkőzésekre, nekem és a segítőimnek. Pénzt a Ferencvárosi Torna Club rendezvényein soha nem kértem. Az öregfiúk csapat ajánlott fel a benzinpénz mellé 20 ezer forintot, de az egyedi eset volt. Valóban, néhányszor eljártam zöld sasként születésnapra, vagy akár esküvőre is, ilyenkor legfeljebb üzemanyag-térítést fogadtam el. Ám ha varratni vagy tisztíttatni kellett a jelmezt, akkor én álltam a költségeket".


 Ami az új sast illeti, óriási felháborodást váltott ki a szurkolók körében. A valóban borzasztó kreáció a szurkolók mindössze 6,5 százalékának tetszett. Nem csak a klub hivatalos Facebook-oldalán, de a különböző szurkolói csoportok is nagyon lehúzták a sasra fikarcnyit sem hasonlító kabalaállatot. Újpest polgármestere, a nagy UTE-szurkoló hírében álló Wintermantel Zsolt is a közösségi oldalon cikizte a legnagyobb riválist. Borítékolni lehet, hogy a többi ellenféltől is kap majd hideget-meleget az új Fradi-sas.
(Index)

No comments:

Post a Comment