Sunday, February 28, 2016

Nguyễn Thanh Hiền: Nagy lecke

Azt hiszem a következő nagy lecke itt számomra az,hogy hogyan emésszek meg ennyi dolgot: mialatt készítem az elektronikus zenéimet az electronic production & sound design szakra,ami remélhetőleg a 2. szakirányom lesz jövő semestertől,fedezem fel a csodákat a saját hangom samplingelésében és szintetizálásában, a napokban tanultam eddig a legtöbbet a zene bizniszről,amikor eljött a montreux-i jazz fest kreatív igazgatója prezentálni, lehetőségem lesz a tavaszi szünetben 19 diákkal 4 napos Broadway workshopra New Yorkban, készülök az International Folk Festivalra,ahol mikrotonális éneklést tanulok és magyar-roma népdalokat éneklek, készülök a super mainstream Singers Showcasere, hangszerelem és írom a koncertpartitúrámat nagy fuvós zenekarra bossanova/afrokubai stílusban az Arranging vizsgára,és mindegyiket túlságosan élvezem. Emellett egyre egyértelműbb az,amiben a művészi énem szeretne a legjobban elmélyedni. A végtelenségig bővül, közben pedig specializálódik. Hihetetlen,hogy a zene ennyi aspektusa nyitja ki az elmémet és a szívemet. Megérkeztem a Berkleere!!! Love!

12 comments:

  1. Johnny K Palmer: Juhuuuuuu:D nagyon jó ezzeket olvasni...nagyon örülök neked Hien Thanh Nguyen!!!!

    ReplyDelete
  2. Beáta Győrfi- Forgács: Draga Hien! Mondjuk a felet nem értem, annak amit írsz, de az tisztán kivehető, hogy jo dolgok történnek Veled es ennek nagyon orulok! Pusziii :)))

    ReplyDelete
  3. Bernadett Pádár: De jo lenne hallani azt a fúvós koncertet bossanova stílusban! örülök Neked! Puszi

    ReplyDelete
  4. Ildikó Tokai: Hát.... Tudod követni az eseményeket? Csak úgy pörögsz. Kapkodom a fejem. Tök jó, hogy ennyi pozitív élményben van részed. Csak így tovább!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Peter Szigeti: azert neha egy ebed vagy egy koktel felren mar bele :D

    ReplyDelete
  6. Ambrus Rita Privát: Csak így tovább előreee!!!

    ReplyDelete
  7. Peter Puskás Apuskaspeti: Szuper vagy grat komolyan!!!!!

    ReplyDelete
  8. David Youu HIEN!!! NAGYON ÖRÜLÖK NEKED

    ReplyDelete
  9. Petronella Varga: Eszembe jutott, amikor a kocsimban ulve meg csak tervezgetve beszeltel a tovabbtanulasrol felvetelirol. A szivem melyen mar akkor erre a pillanatra vartam. Es most nagyon jo olvasni ezeket a sorokat. Nagyon hajra, kicsi lany!!! Ezzzaaazz!! Go girl!!!

    ReplyDelete
  10. Attila Tökölyi: én csak sírni tudok ez után......szeretlek..... Love!

    ReplyDelete
  11. Alexandra Iván: csodas Hien! annyira orulok hogy mindezt ateled! es fantasztikus vagy! :)

    ReplyDelete
  12. Csiszár Ferenc: Hien, sírok ezen, ahogy olvasom. Ehhez képest itthon milyen felsőfokú könnyűzenei oktatásban lehet része bárkinek? A futtballstadion persze mindenek felett. Remélem, a hozzád hasonlóan kitartó, tudatos, tehetséges és szerencsés emberek egyre többen eljutnak hasonló helyekre, és haza is hoznak ebből bőven, iskolákat alapítanak itthon, és rázúdítják a lelkes tanulni vágyókra, amit magukba szívtak. Illetve ennek megfelelő akár magyarul megírt igényes könnyűzene is egyre több születik. Én drukkolok neked, és magunknak is. És hálás vagyok, hogy így nyomod..

    ReplyDelete